Skip links

Promotiefilm laten maken

Reclame en promotie van bedrijven

Gebruik van de nieuwste technieken

Kwaliteitsvol cameramateriaal

Een sterk staaltje videocontent, dat begint bij een promotiefilm laten maken. Het gebruik van professioneel materiaal, de durf om de nieuwste cameratechnieken te gebruiken en het oog voor trends op het vlak van videografie maken van ons de beste keuze wanneer je een promotiefilm wil laten maken in Vlaanderen. Wij hebben alles in huis om van jouw promotievideo in West-Vlaanderen een echt marketingsucces te maken. Lees snel verder en ontdek onze videografische aanpak.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Neem dan nu contact op!
Filmen - Redix

Het geheim achter een overtuigende promotiefilm laten maken

Beroep doen op onze kennis om een promotiefilm te laten maken? Een passie voor het vak en enthousiasme om aan de slag te gaan met beelden, dat blijft een van onze sterktes. Het geheim achter het laten maken van een promotievideo in West-Vlaanderen? Een sterke verhaallijn met klare taal, soepele overgangen en spannende videografische elementen zijn slechts enkele voorbeelden van wat we kunnen realiseren. We hebben nog meer goed nieuws! De informatie via video wordt een stuk sneller verwerkt dan tekst. Bovendien blijft een merk tot vier keer langer hangen wanneer er video wordt gebruikt. De stap gezet om jouw promotievideo in West-Vlaanderen te laten maken? Zet Redix alvast in je contactenlijst!

De werkwijze voor een promotiefilm in Vlaanderen

Samen met de klant schrijft het team van Redix een basis-script. Het uitdenken van shots, de locatie en presentatie hoort bij ons takenpakket wanneer je een promotievideo door ons wil laten maken in West-Vlaanderen. De professioneel gemonteerde promotiefilm past perfect bij het profiel van jouw bedrijf uit West-Vlaanderen! Eerder jouw bedrijf zélf in de kijker zetten in plaats van een product? Kies dan voor onze service in het filmen van een bedrijfsvideo. Waarom het laten maken van een promotiefilm niet combineren met een introductievideo? Ook dat is mogelijk!

Promotievideo laten maken? Contacteer ons!

Interesse om een promotievideo in West-Vlaanderen of andere regio te laten maken? Ons team combineert sterke videografie met het overbrengen van een duidelijke boodschap. Vul ons online contactformulier in, bel ons via het nummer +3256298788 of stuur simpelweg een mailtje via hello@redix.be. Grote namen als Mercedes, Execujet en Colruyt Group zijn alvast overtuigd van ons kunnen. Nu jij nog?