Skip links

Introductievideo laten maken

Reclame en promotie van bedrijven

Gebruik van de nieuwste technieken

Kwaliteitsvol cameramateriaal

Onze aanpak is precies wat je nodig hebt wanneer je een introductievideo wil laten maken. Jouw product, dienst of nieuwe project wordt in de kijker gezet op een ijzersterke (visuele) manier. Op zoek naar het beste paar handen om een introductievideo te laten maken in Oost-Vlaanderen? Hieronder ontdek je meer over onze visuele benadering.

Cameraman - Redix

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Neem dan nu contact op!
Filmen - Redix

Introductievideo laten maken? Dat is ons ding

Redix wil bedrijven de kans geven om een zo krachtig mogelijke introductievideo (onder andere beschikbaar in Mechelen te Oost-Vlaanderen) te laten maken. Een product of dienst introduceren en waarom je klanten voor jou moeten kiezen, worden in beeld gebracht. Niets meer, zeker niets minder. Redix is hét videobedrijf dat je zoekt wanneer je videomateriaal een extra dimensie moet krijgen. Ook voor het shooten van een reclamespot of bedrijfsvideo is onze creativiteit een perfecte match. Een duidelijke marketingstrategie, sterke beelden in een duidelijke stijl, het opwekken van gevoelens, perfecte framing en setting… Jij hebt de wens om een professionele introductievideo te laten maken in Oost-Vlaanderen, wij hebben de visuele snufjes en natuurlijk het talent!

Wij zorgen voor een sterke introductievideo in Oost-Vlaanderen

Één beeld zegt meer dan duizend woorden, toch? Klanten als Brussels Airport en Payconiq gingen je al voor het in het laten maken hun introductievideo. De profilering van je bedrijf, laat dat gerust aan ons over. Een vraag over het laten maken van een introductievideo in Oost-Vlaanderen of andere regio? Stuur ons een mailtje, vul als de bliksem ons contactformulier in of bel ons via het nummer +3256298788. Ons jong en creatief agency staat klaar voor élke klant.