Skip links

Bedrijfsvideo laten maken

Reclame en promotie van bedrijven

Gebruik van de nieuwste technieken

Kwaliteitsvol cameramateriaal

Staat een bedrijfsvideo laten maken nog op de planning? Als evoluerend en creatief team gaan wij graag de uitdaging aan. De verbinding creëren tussen klant en bedrijf is exact de reden waarom we elke dag tot het uiterste gaan in videografie. Hoe we onze sterke marktpositie hebben verwezenlijkt? Het laten maken van een bedrijfsvideo, dat is helemaal ons ding.

Cameraman - Redix

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Neem dan nu contact op!
Filmen - Redix

Bedrijfsvideo laten maken? Zo zetten we theorie om in praktijk

Visueel aan de slag gaan om een merk sterker te maken schuilt achter de ‘carpe diem’ van de twee jonge wolven achter Redix. Na een helder overleg met de klant kunnen we jouw bedrijf ook vóór de lens het prestige geven dat het verdient. Stijlvolle en haarscherpe productbeelden, een blik achter de schermen van je business of een korte introductievideo? Redix, beschikbaar in de buurt van Oostende, vertelt jouw verhaal op een krachtige visuele manier zonder beginnersfouten of afgezaagde clichés. De visuele stap zetten en je bedrijfsvideo door ons laten maken? Doen!

Laat je bedrijfsvideo aan ons over

Grote klanten als Mercedes en Aveve gingen je al voor in het vertrouwen van Redix. Wij zorgen voor emoties opwekken, herkenbaarheid en betrokkenheid bij het laten maken van je bedrijfsvideo. Overtuigd van onze feeling voor beelden? Contacteer ons via het nummer +3256298788, vul het gebruiksvriendelijke contactformulier in of stuur ons een mail via hello@redix.be.